Дитячі колготки Туреччина для дівчаток

Купити дитячі колготки Туреччина для дівчаток

На сьогоднішній день надано величезний вибір дитячих колготок. Левову частку становлять турецькі виробники. Всім добре відомий турецький текстиль-он хорошої якості, красивих модних кольорів і, найголовніше, дуже доступний за ціною. Якщо вбити в пошукову строку- колготки дитячі туреччина, то вийде маса пропозицій: певні бренди, розміри і т д. Так давайте розберемося разом з турецькими дитячими колготками.

Особливості турецьких колготок для дітей.

У них своя лінійка розмірів: 0-6, 6-12, 12-18, 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13 років.

  • Наприклад, 1-відповідає 1/2 років і 80-86 зростанню,
  • 3-3 / 4 років і 98/104 зростання,
  • 5-5 / 6 років і 110/116 зростання,
  • 7-7 / 8 років і 122/128 зростання,
  • 9-9 / 10 років і 134 / 140 ріст,
  • 11-11 / 12 років і 146/152 зростання,
  • 13-13 / 14 років і 158/14 зростання.

на цьому дитяча розмірна сітка закінчується і починаються дорослі розміри.

варто зверне увагу, що Ви не знайдете тут розмірів 4/5 і 6/7 років і т д. Тому, при виборі розміру варто спиратися на вказане зростання.

і хоч розмірна сітка у всіх однакова, це зовсім не означає, що і самі дитячі колготи будуть у всіх соответствовть розміром. На жаль, колготки дитячі Туреччина частенько маломерять.

Товарні знаки дитячих колготок Туреччина.

всіх виробників ми Ви не назвемо, але зупинимося на найбільш відомих.

  • katamino, Arti одна з найвідоміших фірм. Слід сказати, що обидві марки-це одна і та ж фабрика. Особливості фірми-надзвичайно милі і красиві дитячі колготки для дівчаток і хлопчиків від 0 і до 13 років. Ще одна їх особливість-колготки з обідком для волосся-жодна дівчинка не відмовиться від такого подарунка. Випускають колготки для малюків, махрові, коттоновие колготки, капронові, ошатні, з кішками і т д На жаль, у цього виробника часто трапляється шлюб, та й розміри не завжди відповідають зазначеним. Але якщо краса для Вас важливіше щось сміливо вибирайте дитячі колготки від цієї фабрики.
  • Pier Lone - ще одна добре відома фірма дитячих колготок. Так само роблять колготи для новонароджених, махрові, бавовняні і капронові колготки. Розміри більш-менш відповідають зазначеним. Красиві моделі, хоча їх і менше, ніж у Katamino .
  • Bross -Дитячі колготки для новонароджених, бавовняні і махрові дитячі колготи для 11 років. У них найповніші розміри. Багато різнокольорових моделей. Є термобілизна. Якість хороша, сміливо Вам рекомендуємо. Ціна трохи вище, ніж у наведених вище фірм
  • Ucs, Buonumare ще один представник дитячих якісних колготок. Розміри більш-менш відповідають, особливо Ucs . Колготки добре носяться. Також представлені колготками для новонароджених, бавовняними і махровими моделями від 0-13 років. У них немає капрону. Багато дитячих ошатних колготок зі стразмі.
  • Belino -відносно нова марка в Україні. Позиціонують себе, як преміум сегмент, звідси і ціна, яка на порядок вище. Бавовняні тонкі і махрові колготки для дівчаток і хлопчиків. Вони трохи маломерять. Розмір від 3-13 років.

Практично всі моделі ароматизовані.

Купити дитячі колготки Туреччина не важко-вони продаються в будь-якому онлайн / офлайн магазині. У нас представлені також і інші марки турецьких колготок дитячих. Допоможемо Вам правильно вибрати розмір. Колготки в наявності.

Купити дитячі колготки Туреччина на TRIkotaZZZ.

Дитячі колготки Туреччина для дівчаток