Дитячі кігурумі (піжама комбінезон) для дівчаток

Що таке піжама - кігурумі

Дитячі кігурумі для дівчаток є костюми у вигляді тварин, які вперше зявилися в Японії. Комбінезони кігурумі для дітей представляють собою цільну конструкцію з капюшоном і вушками. Такі вироби вважаються універсальними, оскільки можуть використовуватися в якості піжамного костюма, домашнього одягу і святкового образу на дитячих святах.

Різновиди піжам кігурумі для дівчаток

Поява плюшевих кігурумі на ринку викликало хвилю захоплення серед людей різного віку. Особливо сподобалися цільні костюми на блискавці або на ґудзиках у вигляді тварин дітям. Злите трикотажний виріб для дітей, яке зовні нагадує мяку іграшку, повністю повторює образ казкового героя: лапи, хвіст, капюшон з вушками і милими мордочками - все елементи, які необхідні для повного образу казкового персонажа.

Придбання такої піжами костюма дозволяє дитині перевтілитися в улюбленого тваринного:

  • єдинорога;
  • панди:
  • дракона;
  • кенгуру.

Особливості дитячих кігурумі для дівчаток

кігурумі є відрядна виріб, частини якого повторюють тулуб тварини. Основна суцільна частина костюма - тіло з лапками і хвостом. Закрите тулуб - з капюшоном, на якому розміщені мордочка, вушка, ріжки та інші особливості тварини.

злите піжаму в вигляді однорога, кенгуру, дракона і іншої тварини надягають на дитину через ноги. На рукавах і штанцях комбінезона є манжети, які забезпечують щільне прилягання вироби. Застібка злитої піжами розміщена в передній частині і представлена блискавкою або гудзиками.

Обємні частини кігурумі - мякі, нагадують плюшеву іграшку. Незважаючи на опуклу конструкцію, декоративні елементи не доставляють дискомфорту в процесі сну. При цьому вони не деформуються і швидко повертаються в звичну форму після стиснення.

Кігурумі - піжама або костюм?

Більшість батьків стикаються з проблемою, коли за короткий термін потрібно знайти відповідний костюм для дитини на майбутній ранок. Пошиття тематичного костюма займає багато часу і вимагає великої суми грошей для втілення задуманого образу. Однак, головним мінусом пошиття костюма є його непотрібність, коли ранок або свято закінчується.

На відміну від костюмів, комбінезон кігурумі продається вже в готовому образі тварини. Батькам залишається тільки вибрати в асортименті магазину кенгуру, єдинорога, панду чи іншого звіра. До того ж, після закінчення святкових днів тепла і приємна текстура, зручний фасон і цікавий вид комбінезона дозволяють використовувати його в якості піжами для дівчаток або домашнього одягу в холодну пору року.

Для пошиття комбінезонів кігурумі вибирають мякі, приємні на дотик тканини такі, як Рванная махра (велл-софт). Матеріал підтримує терморегуляцію, зберігає тепло, вбирає вологу. При цьому він не вибагливий у догляді: його можна прати в машинці автомат або вручну, сушити без будь-яких правил. Після прання він не вимагає прасування, оскільки погано піддається зминанню.

Інтернет-магазин «ТРІкотаЖЖЖ» пропонує купити дитячі кігурумі для дівчаток в Україні за найдоступнішою ціною. На сторінках нашого каталогу представлена цікава колекція піжам для дітей 3 років, 8 років, 9 років, 10 років, 11 років, 12 років.

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz.com.ua!

Дитячі кігурумі (піжама комбінезон) для дівчаток