Дитячі ночнушки, сорочки і нічні сорочки для дівчаток

Особливості вибору ночнушки для дівчинки

Дитяча нічна сорочка - вкрай важливий предмет гардероба, необхідний для дівчинки будь-якого віку: від дошкільнята до підлітка. Саме тому ночнушка, зручна і красива, буде завжди доречним подарунком і актуальною річчю, яка стане улюбленою супутницею юної леді під час її сну.

що враховувати при виборі дитячої нічної сорочки: загальні критерії

Вибираючи нічні сорочки для дівчаток, потрібно памятати, що такі вироби, як і інші предмети дитячого гардеробу, повинні відповідати потрібному розміру і росту дитини.

Крім того, варто брати до уваги зростання дівчаток. Думка про те, що нічна сорочка для підлітка обовязково повинна бути довга, до пят, є пережитком минулого.

Завжди популярні трикотажні ночнушки. Натуральна тканина залишає тактильно приємні відчуття, тому дитячий сон в такій нічній сорочці буде міцним, а пробудження - бадьорим.

Варто подумати і про пори року, для якого підходить відповідна річ: літні дитячі нічні сорочки, як правило, виготовляються з тонких і легких тканин, а на період зими для дівчинки краще придбати теплу нічну сорочку з довгим рукавом.

Як вибрати нічну сорочку для дівчаток дошкільного та молодшого шкільного віку?

до вибору ночнушки для дівчинки, яка ще не ходить в школу або є ученицею молодших класів, необхідно підходити відповідально.

Такий дитячий предмет гардероба, як нічна сорочка, повинен відповідати наступним вимогам:

  • цей одяг для дітей повинна бути натуральною і безпечної - відмінно, якщо вона буде бавовняна, фланелева або лляна ;
  • дизайнерське оформлення - дівчатка, яким 5 років або 6 л ет, віддадуть перевагу Ночнушку, прикрашеним зображеннями знайомих тварин або персонажів улюблених мультиків, а для дівчинки віком 7 років або 8 років відмінно підійдуть моделі з різними оригінальними принтами;
  • вільний крій - якісні нічні сорочки не повинні сковувати рухів дитини під час сну, занадто щільно облягаючи його тіло;
  • добротність пошиття - шви у дитячій нічний сорочки повинні бути ідеально рівними.

Як вибрати ночнушку для дівчаток-підлітків?

для дівчаток старших, які вже ходять в 6 клас або навіть в 7 клас , є свої нюанси вибору ночнушек.

як правило, у леді, яким вже виповнилося як мінімум 9 років (а тим більше, 10 років, 11 років або 12 років), в якійсь мірі вже сформований індивідуальний смак. Тому при виборі трикотажної речі для підлітків потрібно враховувати деякі додаткові вимоги:

  • нічна сорочка для підлітка, як і інший одяг, повинна відрізняється стильним дизайном;
  • звертати увагу на колірні переваги своєї власниці;
  • виріб має відповідну смаку дівчинки довжину - комусь із підлітків сподобається довга ночнушка, а хтось віддає перевагу укороченою нічній сорочці.

Де можна придбати красиві і якісні нічні сорочки для дівчаток в Україні?

Великий вибір дитячих ночнушек для дівчаток-підлітків, естетичних і практичних, пропонує наш інтернет-магазин «ТРІкотаЖЖЖ» .

В нашому асортименті ви знайдете дитячі нічні сорочки для дівчаток різних розмірів: і для самих маленьких чарівних принцес від 3-4 років з ростом від 98 см, і для підлітків до 164 см, яким вже 13 років.

Наші нічні сорочки вітчизняного виробництва (Україна) і зарубіжного (Польща) відповідають найвищим європейським і світовим стандартам якості. Тому дитячий одяг, зшитий з трикотажу вищих сортів, відрізняється підвищеною комфортністю, має елегантні обробки і не втрачають яскравості від численних прань і приємні кольори.

У нас ви зможете знайти ексклюзивні новинки - наприклад, дитячі нічні сорочки зі світловідбивачами , які будуть ефектно виглядати в темряві, моделі з приємним легким начосом, оригінальним етнічним принтом і зображеннями фантастичних персонажів.

Вибрати вподобану дитячу ночнушку ви зможете в нашому каталозі, а замовити і купити її можна онлайн.

Звертайтеся, телефонуйте за вказаним на сайті телефоном і робіть замовлення - наші красиві нічні сорочки, а також піжами і інші предмети дитячого гардеробу, виготовлені кращими виробниками, з нетерпінням чекають своїх юних господинь, а їх демократична ціна вас приємно здивує!

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz.com.ua!

Дитячі ночнушки, сорочки і нічні сорочки для дівчаток