Теплі дитячі піжами для дівчаток (підлітків)

Вибір теплою піжами для дівчинки

Тепла дитяча піжама - незамінна річ у гардеробі, оскільки саме вона забезпечує комфортний і затишний сон. Спальний костюм необхідний кожній людині, особливо дітям. Теплі піжами для дівчаток - захист тіла від охолодження, укусів комах, відсутності повітря для шкіри.

різновиди теплих піжам для дітей

Серед існуючого асортименту тканин не кожен тип підходить для пошиття теплої дитячої піжами. З причини того, що більшість матеріалів не підходять для дитячих спальних костюмів, асортимент піжам по тканинах досить обмежений. Купити зимову або міжсезонну піжаму для дітей можна такого вигляду:

  1. Байкова - теплі і приємні на дотик спальні костюми, які продаються в середній ціновій категорії.
  2. Флісова - мякі, зберігають тепло вироби, у яких є один недолік: фліс - синтетична тканина, що не підходить дітям з алергією.
  3. Фланелева - приємні на дотик, тонкі, але теплі піжами, які оптимально підходять для міжсезоння.
  4. Махрова - піжами-рушники, які відмінно зберігають тепло, вбирають вологу і привертають дитячу увагу своєю ворсистістю.

Виходячи з матеріалу, обраного для пошиття спальної одягу, дитячі піжами класифікуються за минулими сезонами. Так існує два типи теплих піжам для дівчаток:

  1. Зимові - пошив таких відбувається на флісі або махру. Якщо в якості основного матеріалу обрана бавовняна тканина, то всередині - виріб з начосом або на байці, тобто присутній шар утеплення для зимових холодів. Зазвичай фасон жаргонних, махрових і флісових піжам представлений цільним костюмом, або штанами повної довжини і кофтою з довгим рукавом.
  2. Демісезонні - такі варіанти спальних костюмів легше, ніж зимові, але також представлені у вигляді комплекту - штани і кофта з довгим рукавом. Шиють демісезонні піжами з фланелі, бавовни та інших натуральних тканин.

Вибір спального костюма для дітей

Колекція теплих піжамок для дітей різноманітна: можна вибрати комбінезони на липучках, блискавках або кнопка, комплекти зі штанів / лосин з кофтою. Забарвлення, принти, декоративні елементи - все дозволяє підібрати варіант, який сподобається дитині. Однак, зовнішні ознаки - не головний критерій вибору спальної одягу. Щоб нічого не порушувало сон і комфорт в процесі відпочинку, потрібно ґрунтуватися на:

  1. Розмірах.

Спальні костюми для холодів мають відмінну рису - вільний крій. Однак, якщо з обємом не виникне проблем, то з довжиною - цілком. Тому важливо при виборі грунтуватися не на вік, а на його зростання. Особливо, якщо вирішено купувати спальний комбінезон (кігурумі). Неправильно підібрана довжина виробу стане причиною скутості рухів і дискомфорту.

  1. Якість пошиття.

Перед покупкою спального костюма важливо звернути увагу на якість блискавки , кнопок або гудзиків. Якщо зєднувальний елемент заїдає або, навпаки, занадто слабкий, це доставить незручність, в першу чергу, малюкові. Оскільки дитина зустрінеться з труднощами ще на етапі примірки. Не можна залишати без уваги і якість шва. Незакріплені нитки, слабкий шов викликають дискомфорт і стануть причиною швидкого зносу вироби.

  1. Колірна гамма.

Колір спального костюма відіграє не останню роль в розташуванні і підготовці до сну. Яскраві кольори здатні порушувати нервову систему, що буде перешкоджати розслабленню і швидкому засипанню. Тому рекомендується вибирати теплі піжами для дівчаток в нейтральних, спокійних кольорах.

Інтернет-магазин «ТРІкотаЖЖЖ» пропонує купити теплі піжами для дівчаток в Україні за найдоступнішою ціною. На сторінках нашого каталогу представлена цікава колекція фланелевих, флісових, махрових і жаргонних костюмів для сну з натуральних тканин, які забезпечать дитині комфортний сон.

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz.com.ua!

Теплі дитячі піжами для дівчаток (підлітків)