Новорічні дитячі піжами для дівчаток (підлітків)

Вибір новорічної піжами для дівчинки

Новорічні свята з нетерпінням очікують саме діти. Казкова зима, пора подарунків, частувань та, звичайно ж, Діда Мороза. Загадковий герой, який виконує бажання, наповнює будинок чарами і атмосферою свята. В очікуванні зустрічі з чарівним персонажем багато дітей не можуть заснути. Трохи заспокоїти дитину і забезпечити йому комфортний сон в новорічну ніч зможе дитяча піжама з новорічним принтом.

що таке новорічна піжама для дівчинки?

Новорічна дитяча піжама являє собою спальний костюм, що складається зі штанів і кофти з довгим рукавом. Головною відмінністю від аналогічних комплектів є колірне і декоративне оформлення. У каталозі інтернет-магазину «Трікотажжж» представлені такі види спальної одягу з новорічним принтом:

  1. Комплект із зображенням оленя.
  2. Штани і кофта з сніжинками.
  3. Піжама для дівчинки з Дід Морозом.
  4. Спальний костюм з картинкою єдинорога.

для пошиття дитячої піжами новорічної тематики використовуються приємні на дотик матеріали, які підтримують регулювання температури і захищають тіло дитини від переохолодження. У ролі таких виступають натуральні тканини, які:

  1. Не мають специфічних або неприємних запахів.
  2. Не містять барвників, які викликають негативну реакцію організму.
  3. сумісні з рН людської шкіри.
  4. Не мають в своєму змісті перевищення допустимої частки солей важких металів.
  5. Містять допустиму кількість пестицидів в волокнах.
  6. мають якісну забарвлення волокон , яке зберігається після великого числа прань, стійко до зносу, поту тертю і іншому впливу.

яку вибрати новорічну піжаму для дівчинки в подарунок?

При виборі дитячої новорічної піжами в інтернет-магазині «Трікотажжж» покупці отримують продукт, який найкраще упаковано в святкову тематичну коробку. Щоб купити оптимальний варіант новорічної піжами для дівчаток, потрібно ґрунтуватися на:

  1. Віці і зростанні дитини.

При купівлі дитячої піжами важливу роль відіграє саме розмір. Оптимальним варіантом спального костюма вважається той, що на розмір або два більше, ніж параметри дитини. Оскільки саме так виключається дискомфорт і скутість рухів в процесі нічного відпочинку.

  1. Якість вироби.

Натуральні тканини - основний критерій вибори новорічної піжами для дівчаток, але не варто також виключати і якість пошиття. Перед покупкою важливо перевірити, щоб були відсутні незакріплені нитки або вільні шви, які будуть дратувати шкіру і знижувати термін носіння вироби.

  1. Тип новорічного принта.

Який тип декору піжами вибрати, залежить від уподобань дівчинки. Одним подобаються олені - казкові помічники Діда Мороза, іншим - купу сніжинок, третім - зображення самого чарівного героя.

Інтернет-магазин «ТРІкотаЖЖЖ» пропонує купити новорічні піжами для дівчаток в Україні за найдоступнішою ціною. На сторінках нашого каталогу представлена цікава колекція піжам для сну новорічної тематики з натуральних тканин, які підійдуть як оригінальний подарунок для дівчаток.

Бажаємо приємних покупок в інтернет -магазин trikotazzz.com.ua!

Новорічні дитячі піжами для дівчаток (підлітків)