Літні дитячі піжами для дівчаток (підлітків)

Вибір річної піжами для дівчинки

Міцний і довгий сон - повноцінний відпочинок, час, відведений для відновлення організму кожної людини, особливо дітей. Те, наскільки комфортні умови створені для сну дитини, визначає тривалість нічного відпочинку, самопочуття і настрій після нього. Тому важливо, щоб в процесі дитини оточувало зручність і комфорт, створювані мяким постільною білизною та дитячої піжамою.

Моделі піжам для сну дитини в літній час

Колекція літніх піжам для дівчаток представлена наступними моделями:

  1. Майка без рукавів з шортами.
  2. Футболка з шортами.
  3. Ночнушка.
  4. Футболка з лосинами.

Кожен з типів дитячих піжам для дівчаток покликаний забезпечувати комфортний сон, але і виконувати захисну функцію - оберігати від укусів комарів, перепадів температури в кімнаті. Тому при виборі вироби для дитячого сну важливо звернути увагу на матеріал.

Літні піжами для дівчаток перебувають в тісному контакті з чутливою шкірою дітей. Щоб виключити появи роздратування, потрібно вибирати варіанти дитячих нічних сорочок і костюмів, пошитих з натуральних тканин.

В трикотажних виробах подібного типу процентна частка синтетичних добавок не повинна перевищувати позначку в 10% -20%. Оскільки більший вміст синтетики в складі матеріалу буде перешкоджати надходженню повітря до тіла, вбирання вологи, що в підсумку призведе до перегріву тіла дитини.

Для спекотних літніх ночей краще вибирати вироби з бавовни і сатину. Це найоптимальніші варіанти тканин для спекотного періоду, які забезпечать комфортний сон через нормальної терморегуляції.

Основні критерії вибору дитячих літніх піжам

При виборі літньої піжами для маленької дівчинки або для підлітка важливо не купувати продукт, який найкраще буде в точності відповідати розмірам дитини. Ідеально комфортні умови для сну забезпечить той варіант трикотажного вироби, який буде на один або два розміри більше. Таким чином костюм для сну дівчатка не буде сковувати рухів в процесі відпочинку і прослужить дитині жоден рік.

Літні піжами, підібрані відповідно до розмірів дівчинки або на розмір менше, будуть обмежувати руху уві сні, ніж викличуть дискомфорт , що не спокійний відпочинок, порушення кровообігу.

Важливо звертати увагу і на якість пошиття - вид і щільність швів, розташування лейбла, фасон вироби. Шви і лейбли не повинні випирати, бути обємними, щоб не дратувати чутливу шкіру дітей. Важливо перевірити відсутність незакріплених і довгих ниток, який в процесі сну можуть доставити дитині дискомфорт і стати причиною появи травм.

Фасон костюма для сну не повинен містити обємних аплікацій або декоративних елементів у вигляді намистин, вишивки, стрічок або бантів . Такий декор застосуємо до повсякденної вуличному одязі, але не тієї, що призначена для нічного відпочинку. Щоб викликати у дітей інтерес до нової одязі, можна вибрати моделі, оформлені в улюблених відтінках дівчинки, декорованих зображенням улюбленого мультиплікаційного персонажа або милого тварини.

Колір дитячої піжами також є важливим критерієм вибору. Для трикотажних виробів такого типу краще віддавати перевагу палітрі спокійних відтінків, які налаштовують організм на розслаблення, подальший сон і відпочинок. Рекомендується відмовитися від яскравих кислотних кольорів, оскільки такі збуджують нервову систему і можуть завдати шкоди організму. Для фарбування літніх піжам невідомих виробників можуть використовуватися токсичні фарби, які згубно позначаться на здоровї.

Інтернет-магазин «ТРІкотаЖЖЖ» пропонує купити літні піжами для дівчаток в Україні по самій вигідною ціною. На сторінках нашого каталогу представлена велика колекція дитячих костюмів для сну, що відрізняються фасоном, забарвленням, різновидом декору. Але всі моделі обєднує - натуральні тканини і максимальний комфорт.

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz.com.ua!

Літні дитячі піжами для дівчаток (підлітків)