Дитячі світяться піжами для дівчаток

Як вибрати дитячу світиться піжаму або ночнушку

Що потрібно для комфортного і хорошого сну, як не дитячі піжами, а якщо вони ще й зі світловим малюнком, то радості дитини не буде меж. Саме такі представлені в каталозі інтернет-магазину «ТРІкотаЖЖЖ» . Вони виглядають стильно, виконані з натуральних тканин і не залишать байдужим жодну дитину.

Особливості світиться в темряві піжами

Сяючі піжами відрізняються від традиційних варіантів своїм малюнком. Спеціальні флуоресцентні ділянки аплікації на дитячому світиться піжамі, представлені в найрізноманітніших варіаціях. Моделі накопичують світло, який потім починають випромінювати в темряві. Для маленьких дівчаток таке виконання світиться дитячого одягу для сну дозволить перестати боятися темряви, а для підлітків - стати частиною індивідуального гардероба.

Сам світиться принт, нанесений на дитячу піжаму, здатний витримати навіть максимально суворі умови шкарпетки і при цьому не втратити своїх естетичних і функціональних якостей.

з чого виготовляється дитяча світиться піжама

Всі представлені в каталозі нашого інтернет-магазину дитячі та підліткові піжами і нічні сорочки зі світловим ефектом виготовлені виробником - ТМ «Смил». Він славиться тим, що виробляє якісний одяг для сну з природних, гіпоалергенних матеріалів. Це означає, що така дитяча піжама підійде для організації правильного нічного відпочинку дівчинки і дозволить шкірі «дихати».

Дитячий одяг для сну - специфіка правильного догляду

для того щоб дитина отримала максимум задоволення від шкарпетки світиться спальної одягу, рекомендується.

  1. Попередньо «заряджати »принт під денним світлом або лампою, щоб він яскраво і виражено відображався на поверхні виробу.
  2. Користуватися традиційними засобами по догляду за одягом, але в режимі делікатного прання (30-40 градусів).
  3. Для виведення стійких плям використовувати засіб для виведення плям.

Переваги, якими наділена дитяча світиться піжама

Що стосується позитивних якостей такого одягу для дівчаток, то варто виділити кілька ключових:

  • використання 100% бавовни в складі дет ської одягу;
  • стійкість малюнка до численних прання;
  • безпечний склад світиться фарби, за допомогою якої нанесений малюнок світиться в темряві;
  • відсутність безпосереднього контакту зображення з тілом , оскільки воно надруковано на лицьовій частині вироби;
  • простота догляду;
  • доступна вартість.

Виходячи із зазначеного вище, можна сміливо купувати їх своїм дітям, на подарунок племінниць або друзям, адже безпека і позитивні емоції від такого гардеробу будуть присутні у дівчаток в будь-якому віці.

Асортимент світиться одягу для дівчаток

Світяться в темряві піжами для дівчаток можна купити різних фасонів і форм. Зокрема, ми пропонуємо звернути увагу на такі моделі.

  1. Дитячі нічні сорочки від 2 до 5 років, які дозволять маленькій модниці повністю наслідувати мамі.
  2. Дитячі моделі з довгим рукавом і штанами від 3 до 10 років, які забезпечать максимальний комфорт і регуляцію температури тіла в холодну пору року.

Що стосується колірних варіацій і форматів для дівчаток, то їх дуже багато. Можна підібрати дитячі моделі з котиком чи феєю, а можна зупинити свій вибір на дивовижних страшилки для дівчаток-підлітків старшого віку, які будуть «оживати» в темряві.

Як підібрати підходящий фасон піжами для дівчинки

Щоб не помилитися з вибором, піжама дівчинці світиться повинна відповідати її бажанням і захопленням. Пастельні тони з ненавязливими дитячими картинками допоможуть малятам швидше заспокоїтися і відмовитися від сну з каганцем, тоді як для підлітків оригінальний і яскравий відтінок стане способом вираження індивідуальності.

Такий одяг для дівчаток повинна бути комфортною, вільної і безпечної. Перевірити безпеку можна не тільки при огляді швів, а й за допомогою вивчення даних сертифіката якості.

Купити піжами для крихт або дівчаток-підлітків в Україні від компанії Smil, яка славиться своїм бездоганним якістю і надійністю, можна у нас . При необхідності менеджери магазину проконсультують і допоможуть вам визначитися з вибором правильного дитячого фасону та дизайну. Зі свого боку, ми гарантуємо оперативну доставку замовлення по всіх регіонах країни, можливість повернення та обміну товару, а також низькі ціни (дешевше, ніж у конкурентів).

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz.com.ua!

Дитячі світяться піжами для дівчаток