Новорічні піжами для хлопчиків (підлітків)

Як вибрати красиву і зручну новорічну піжаму для хлопчика

Красива тематична піжама - це відмінний подарунок для хлопчика і підлітка. Новорічний дизайн буде веселити дитину і надавати йому стильний і кумедний вигляд. Але дуже важливо вибрати не тільки красиву, але і якісну новорічну піжаму, яка доставить естетичне задоволення всієї сімї.

Якою має бути правильна новорічна піжама для підлітка

Здоровий сон дитини завжди в пріоритеті у люблячих батьків. Тому наш інтернет-магазин надає вам тільки якісні моделі новорічних піжам для хлопчиків, які порадують вас і вашої дитини.

Є три умовні категорії піжам для підлітків і дітей:

  • зимові ;
  • демісезонні ;
  • літні .

Вибір щільності, звичайно, безпосередньо залежить не стільки від пори року, скільки від температури в приміщенні, тому орієнтуйтеся на неї. Далі ж мова піде про одяг для хлопчиків і підлітків на зиму.

Критерії гарної новорічної піжами для підлітка :

  1. Натуральна тканина. Матеріал для пошиття повинен бути дихаючим і приємним до тіла, щоб не закупорювати ніжні пори підлітка. Для цих цілей краще всього підійде бавовна, адже він натуральний і простий у догляді, а також не будуть утворюватися на поверхні виробу катишки.
  2. Зверніть увагу на шви продукції. Вони повинні бути мякими, щоб не натирати ніжну шкіру хлопчика і не відчуватися під час сну.
  3. Якісні барвники. Одяг для сну не повинна залишати кольорові сліди на тілі і линяти при пранні. Крім іншого, фарба повинна мати якісний склад без токсичних хімічних речовин.
  4. Зручне лекало і посадка піжами. Щоб підліток відчував себе комфортно в новорічній піжамі для хлопчика, зніміть з нього мірки і на їх підставі підберіть потрібний розмір. Краще вибрати більш вільну модель, в якій легко і зручно рухатися.
  5. Відповідний дизайн. Навіть маленьким діткам, не кажучи вже про підлітків, хочеться, щоб одяг з новорічним принтом виглядала красиво і забавно. Вибирайте моделі з хорошим промальовуванням, щоб картинка не облізла і не вицвіла після першого прання.
  6. Орієнтуйтеся на пору року. На літо і теплу весну підійде і тонка тканина, але для холодної пори краще вибрати комбінезон з начосом. Найкраще буде купити 2-3 комплекту з матеріалів різної щільності на всі сезони, щоб підлітку не було жарко влітку і холодно взимку.
  7. Вік дитини. Якщо вашому хлопчику 3 або 4 роки, то йому простіше буде надягати роздільну піжаму, тоді як діти 7 років і старше цілком можуть впоратися і з комбінезоном.

Як бачите, навіть до вибору такого предмета одягу потрібно підходити з усією відповідальністю, щоб хлопчик був задоволений і з радістю одягав новорічну одяг.

Чому одяг для сну магазину ТРІкотаЖЖЖ - кращий вибір

При покупці одягу орієнтуйтеся на перевірені магазини, де немає дешевих китайських підробок, які зіпсують сон хлопчика.

Наш інтернет магазин надає тільки сертифіковану продукцію від перевірених виробників. У складі продукції немає алергенів і токсичних компонентів.

Ми націлені на здоровя ваших дітей, тому віддаємо перевагу натуральним матеріалам і безпечним барвників. Шкіра підлітків дуже чутлива і схильна до висипань, тому ми не допускаємо появи небажаних алергічних реакцій.

Щоб підліток відчував себе комфортно в новорічній піжамі, в магазині представлений широкий вибір принтів навіть для дітей з вибагливим смаком.

Новорічні костюми виробляються на українських фабриках, вони мають сертифікати якості і пройшли всі необхідні перевірки.

Придбання нічний новорічної піжами для хлопчика в нашому інтернет-магазині - це гарантована якість, комфорт і стиль, що сподобається як маленькому хлопчикові, так і підлітку.

як купити обрану модель

У нас ви можете купити новорічну піжаму для маленького хлопчика і підлітка за вигідними цінами. Для замовлення звяжіться з нашими менеджерами, і вони допоможуть вам з вибором моделі, а також способу оплати і доставки.

Товар доставляється по всій території України компанією Нова Пошта і Укрпоштою на ваш вибір. А в місті Чернівці діє курєрська доставка.

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz.com.ua!

Новорічні піжами для хлопчиків (підлітків)