Теплі піжами для хлопчиків (підлітків)

Вибір теплою піжами для хлопчиків

Чи потрібні теплі піжами для підлітків в холодну пору року? Кожна мама добре знає, що хлопчиків і дівчаток до двох років краще всього укладати спати в теплій флісовій або фланелевою піжамі. Після двох років хлопчики дуже часто починають проявляти характер, категорично відмовляючись переодягатися на ніч. При цьому дуже важливо не упустити такий момент, і постаратися допомогти дитині створити комфортні умови для сну.

З цією метою бажано придбати кілька видів дитячої нічний одягу. Зимова піжама для дітей обовязково повинна бути тепла, наприклад виконана з фланелі. Також хлопчикам потрібні і літні фланелеві варіанти, але все ж до вибору зимової піжами слід ставитися більш уважно.

Навіщо хлопчикам тепла піжама?

Яким би зворушливим ні теплий флісовий дитячий наряд для сну, все ж його основне покликання - аж ніяк не викликати посмішку на обличчі дорослих. Як мінімум, зимова байкова піжама для дітей повинна виконувати наступні функції.

  1. Тренування умовних рефлексів. Звичка одягатися в байкову одяг перед сном у хлопчиків повинна стати такою ж, як знімати черевики після приходу додому з вулиці. Таким чином, малюкам прищеплюється поняття про наявність теплої зимової домашньої і вуличної фланелевою одягу.
  2. Терморегуляція. Тепла махрова піжама дає можливість забезпечити хлопчикові комфортні умови для дитячого відпочинку при необхідному рівні вологості і температури повітря в кімнаті. Саме правильно підібрана байкова піжама для дітей і для підлітків сприяє здоровому сну і підтримці організму в оптимальному стані.
  3. Психологічний комфорт. Мяка і приємна по тактильним відчуттям байкова дитячий одяг з начосом схожа на ласкаві обійми мами. Саме тому в теплій зимовій кофтині і штанцях на флісі хлопчик почувається більш захищеним, і йому краще спиться.

Які бувають теплі піжами для дітей і для підлітків?

Інтернет-магазин « ТРІкотаЖЖЖ » забезпечить затишок і комфорт для хлопчиків будь-якого віку - в асортименті зимової продукції передбачений діапазон від 2 до 14 років (для підлітків). Тут можна знайти теплі моделі спальних костюмів, купити які можна прямо на сторінці онлайн-майданчики. До переліку наших товарів входять зимові піжами для дітей, для підлітків, які відрізняються за типом використовуваного матеріалу.

  1. Махрові .

він же щільний і теплий трикотаж, сфера застосування якого передбачає температуру в кімнаті 18-20 градусів. Саме такий показник махрової тканини є найоптимальнішим для здорового і якісного сну для підлітка і хлопчиків інших вікових груп. Махрові піжами для підлітків і для дітей відрізняються неймовірною мякістю, полотно тут може бути як одно-, так і двостороннім. А мякі петельки, що створюють характерну поверхню тканини, мають легкий масажний ефект, розслаблюючим тіло. Крім того, махрова піжама для підлітків повністю гіпоалергенна і безпечна, а в процесі шкарпетки не утворює катишків.

  1. Байковому .

Головний козир в цьому випадку - фланелева тканину, з якої шиються комплекти піжам хлопчиків і для підлітків. Тепла і затишна, прекрасно пропускає повітря, байкова тканина створює сприятливий мікроклімат для дитячих шкірних покривів. Фланелеві дитячі варіанти, також як і махрові, були популярні у всі часи зважаючи на свою практичності і несучості. Піжами на байці можуть прослужити для підлітків протягом кількох сезонів, і при цьому вони відмінно витримують багаторазові прання, не линяючи, і не деформуючись.

  1. Флісові .

Цей матеріал, теплий, мякий та ніжний, застосовується в сегменті дитячого одягу і для підлітків. Зимова флісова піжама для хлопчика зможе ідеально захистити від холоду, так як флісова тканина має здатність швидко виводити зайву вологу з дитячого тіла.

Критерії вибору

Підібрати оптимальний варіант теплої піжами для хлопчиків і для підлітків на цій сторінці дуже просто. Зручна система пошуку пропонує ростовку дитячого і підліткового товару за розмірами і показниками зростання. Тому вам буде нескладно визначитися в процесі вибору комплектів для будь-якого віку.

Для полегшеного пошуку пропонується градація по бренду, ціною, а також по колірному оформленню. До уваги споживачів пропонуються теплі зимові піжами для хлопчиків - флісові, фланелеві, і багато інших, однотонного або комбінованого виду, а також містять принти з малюнками, написи, візерунки.

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz.com.ua!

Теплі піжами для хлопчиків (підлітків)