Прекрасний і улюблений усіма свято - 8 березня! А він же не за горами! Ви вже готові?

Сучасні чоловіки з повагою і особливим трепетом ставляться до "слабкої" половини людства. Намагаються радувати своїх улюблених мам, дружин, дівчат і дочок приємними подаруночки, сюрпризами і увагою не тільки у свята.

110551-min.jpg

Але, на жаль, так було не завжди. Ще 200 років тому жінки піддавалися жорсткій дискримінації з боку чоловіків. Дівчата не ходили в школу і не отримували освіти. Долею жінки було ведення господарства і виховання дітей. Жіночі права були сильно обмежені: вони не мали права голосу, не могли займати керівні пости, вести наукову або комерційну діяльність тощо.

і все, на що вони могли розраховувати - це, в кращому випадку, вдало вийти заміж, а в гіршому - працювати на заводах і фабриках, праця на яких дуже вимотував і, практично, не приносив доходу.

Але на початку ХХ століття на демонстрації робітників у Нью-Йорку на чолі з Кларою Цеткін і Розою Люксембург, жінки все ж були почуті і відстояли свої права, домігшись рівності! А вже в 1910 році вперше представниці прекрасної статі в усьому світі відзначали такий чудовий весняний свято - Міжнародний жіночий день.

з часом 8 березня втратило політичний контекст і залишилося одним з найулюбленіших і приємних світлих свят - уособленням весни, краса і жіночності! 8 березня з нетерпінням чекають не тільки жінки і дівчата, а й наші улюблені малятка, Тому, якщо Вам пощастило бути батьками дівчинки, то до цього дня варто підготуватися з особливою відповідальністю! Нехай Ваша донечка відчує справжнє щастя бути дівчинкою!

Головним атрибутом свята є, природно, подарунки. І тут у наших чоловіків виникає ступор!

А що ж подарувати дочки ??? Як зробити ідеальний подарунок ???

paren-na-balkone-e1430994651321-min.jpg

спокій, панове, тільки спокій! Ми знаємо чого хоче Ваша дівчинка!

Провівши невелике дослідження (результати якого, якщо чесно, здивували і нас самих) виявилося , що запити наших діток в 21 столітті дуже відрізняються від звичних нам подарунків!

З маленькими дітками справи йдуть простіше. Новонародженої дівчинці можна подарувати розвиваючу іграшку або щось з одягу для новонароджених. Гарний милий бодік або чоловічок для дівчинки, витончене політиці або костюмчик, ошатні дитячі колготки або носочки . Малюки швидко ростуть і одягу для дітей ніколи не буває багато! Головне, що б речі були якісними і безпечними для Вашої принцеси!

Для дівчаток постарше рекомендуємо придбати корисні розвиваючі подарунки! Інтерактивні іграшки , ляльки , книги або ігри , які допоможуть Вашій дитині розвиватися і ставати краще з кожним днем!

Для дівчаток - школярок відмінним подарунком стане оригінальний пенал , модний рюкзачок або сумочка , популярні нині особисті блокноти - щоденники Так само це може бути цікавий аксесуар до телефону , сумці або одязі, який підкреслить її індивідуальність!

А якщо ви подаруєте коробку, всередині якої буде багато різних пода чков , і це все буде загорнене в численні шари паперу або складено в коробки за принципом матрьошки, то захопленню вашої дівчинки не буде меж. Благо, сучасний вибір товарів, відкриває безмежні можливості для фантазії.

Звичайно, Вам доведеться постаратися і вивчити особисті вподобання і смаки дочки. Цікавтеся своїми дітьми і тоді проблем з вибором подарунка точно не буде виникати!

Не забувайте, що Ваша дочка, хоч і маленька, але жінка ! Важливо змалку розвивати у дитини почуття смаку і краси, тому Ви не помилитеся, якщо подаруєте своїй маленькій леді набір дитячої косметики, аксесуарів для волосся або стильну обновку в гардеробі! Всі дівчатка хочуть бути схожими на маму, тому одяг , дитяче нижню білизну , колготки завжди будуть в топах подарункових тенденцій!

261 035-min.jpg

Практика останніх років показує, що все більшої популярності серед дітей набуває оригінальна дитячий одяг для сну! Наприклад, світиться піжама або нічна сорочка для дівчинки. Супер подарунок на всі випадки життя! Дитина буде просто в захваті!

А якщо у Вас дівчинка - підліток ? Складний вік? Стрімко змінюються смаки?

261043-min.jpg

21 століття в епоху інтернету, соціальних мереж і Instagaram найкращим подарунком для дівчинки - підлітка стане новий гаджет або аксесуар до нього. Зараз дуже популярними серед підлітків є інстабукі (альбом з фото в стилі Інстаграм). Таким подарунком вже точно не буде соромно хвалитися перед подружками.

Зовнішність для дівчинки - підлітка мало не найважливіше! Тому подарувавши своїй коханій донечці набір підліткової косметики , кистей для макіяжу, прикраса або ж модне взуття і одяг - ви точно потрапите в яблучко! Не зайвим буде гарний набір нижньої білизни , трусики і майки для підлітків, ті ж прикольні піжами або стильні колготки в школу . Все це обовязково порадує вашу дочку і зробить її свято незабутнім!

Ну і не забудьте про квіти і ласощі ! Від них не відмовишся жодна дівчинка незалежно від віку!

Приємних Вам свят! З турботою про Вас, команда ТРІкотаЖЖЖ!

Share this post