В догляді за ніжною дитячою шкірою важливо все: від прального порошку, яким стирається одяг малюка, до тканини з якої зшита його ліжко.

Дитяче нижню білизну, - одна з найважливіших складових дитячого одягу та дитячої гігієни. Адже це перше, що починають носити наші діти після підгузників.

Треба памятати, що дитячі трусики і майки слід купувати в спеціалізованих магазинах , таких як наш trikotazzz.com.ua , а не в ринкових наметах . У гонитві за дешевизною, яку пропонують ринкові торговці, можна завдати серйозної шкоди дитячому здоровю, якщо обрані речі виявляться неякісними або будуть містити шкідливі барвники.

З ЧОГО шиємо? МАТЕРІАЛИ.

У нашому магазині представлені моделі тільки з 100% бавовни найкращої якості. Подивіться, з чого зроблено нижню білизну. Це повинні бути натуральні матеріали: бавовна, бамбук, шовк. Найпопулярніший, звичайно-ж, бавовна: кулірка, інтерлок, ластик, футер, і т д. Ці незрозумілі слова позначають всього лише різновид трикотажу, з якого найчастіше шиють дитяче нижню білизну.

Використання одягу зі штучних матеріалів може бути виходом при наявності алергії на натуральні. Але перед покупкою, не забувайте порадитися з лікарем.

ТОВСТА АБО ТОНКАЯ? ТОВЩИНА МАЄ ЗНАЧЕННЯ.

Тканина не повинна бути занадто товстою і грубою. У нас ви можете вибрати моделі мякі і приємні на дотик (іноді додаткову мякість нижньої білизни може додати легкий начісування). Однак, надмірно тонкі вироби можуть швидко зноситися і не забезпечити належний захист дитячої шкіри від навколишнього середовища. Тому, при виборі трусиків, майок шукайте золоту середину.

НАЙГОЛОВНІШЕ! ЯКІСТЬ.

Магазин ТРІкотаЖЖЖ віддає перевагу перевіреним виробникам і маркам, таким як тм "Смил", тм "Соня", тм "Гарден Бебі", які мають сертифікати якості на товари і добре зарекомендували себе. На всі товари є бирки з зрозумілим описом російською або українською мовою.

ЯК БУТИ З РОЗМІРОМ?

Намагайтеся купувати нижню білизну для ваших дітей« розмір в розмір ». Наші консультанти завжди допоможуть вам з вибором відповідного розміру. Покупки «на виріст» практичні і вигідні, але можуть приносити серйозний дискомфорт при носінні. Занадто велика нижня білизна буде мяти і задиратися вгору під одягом. Маленьке може натирати і, що ще гірше, - заважати вільному кровопостачанню.

МОДЕЛЬ

Традиційно, нижня білизна виконується зі світлих тканин, з легкими малюнками, але в нашому інтернет-магазині www.trikotazzz.com.ua можна знайти і більш яскраві моделі, які обовязково сподобаються вашим дітям.

Не забувайте про те, що темні тканини і надмірно яскраві тони можуть говорити про використанні більш агресивних барвників, які можуть викликати алергію на дитячій шкірі.

ПІСЛЯ КУПІВЛІ

Перед тим, як одягнути обновку на р ебёнка, виперіть білизну уручну в теплій воді з невеликою кількістю порошку або використовуйте відповідний режим пральної машини.

Зверніть увагу на те, що більшість виробників НЕ РЕКОМЕНДУЮТЬ прати при високих температурах (досить 40 градусів), а тим більше виварювати . Це істотно скорочує строк служби виробів. Відріжте бирки і інструкції по догляду, як правило, пришиті з внутрішньої сторони одягу, - щоб вони не дряпали і не дратували шкіру. Навчіть дитину дотримуватися правил особистої гігієни: міняти білизну як мінімум раз в день і після купання.

Share this post