кочкорс

кочкорс - еластичне трикотажне полотно з виробленням у велику гумку. Виготовляється з 100% х / б, бавовни з еластаном, з начосом і без. Вяжеться з однотонних або меланжевих ниток, може бути як одноколірним, так і повязаних в смужку.

Застосовується як для пошиття дитячих виробів, так і використовується в якості додаткових деталей - манжетов, поясів і окантовки.

кочкорс - теплий, мякий і еластичний, приємний до тіла, добре вбирає вологу і пропускає повітря, не втрачає свою форму після прання і в процесі носіння.

Великим плюсом цієї тканини є її стійкість до миючих засобів , при використанні яких вона не втрачає колір, а після численних прань він не тьмяніє. Кочкорс - приємний на дотик, мякий, натуральний і екологічний матеріал. Багато хто має в своєму гардеробі речі, пошиті саме з цієї тканини. Вона затребувана, тому що зберігає тепло, вбирає випаровування шкіри і дозволяє їй дихати.

Зручний у догляді, добре переться і віджимається з машині, температура води не повинна перевищувати 40С.

кочкорс з начосом.

кочкорс з начосом виготовлена з 95% бавовни і 5% лайкри. З верхньої сторони звичайний матеріал, а з внутрішньої - начісування. При пошитті одягу внутрішня мяка сторона захищає тіло від холоду. Цей же матеріал без начісування, має в своєму складі 90 відсотків натурального що становить і 10 відсотків штучного. Застосовується при пошитті будь-якого одягу. Існують і інші хб тканини з начосом.

Share this post