Футболка для хлопчиків тм "Cool club" Nasa

Артикул:

Футболка для хлопчиків тм "Cool club" Nasa

625 грн.

В наявності

Опис:

Футболка для хлопчика від польського виробника Cool club

Розмір ( зріст )
  • 11 років (146 зріст )
  • 13 років (158 зріст )
Кількість

Представляємо вам футболку для хлопців на літо з неймовірними зображеннями супергероїв Марвел! Ця футболка стане відмінним доповненням до вашого гардеробу, дозволяючи вам виразити свою любов до коміксів та епічних пригод героїв.

  • Виготовлена з приємної тканини, ця футболка гарантує вам комфорт навіть у найспекотніші дні. Вона забезпечує вентиляцію та повітропроникність, що дозволяє шкірі дихати та запобігає перегріванню. Завдяки цьому ви можете насолоджуватися активними заняттями, гулянками або просто відпочивати на відкритому повітрі, не відчуваючи дискомфорту.
  • Ця футболка виготовлена на 100 відсотків з якісної бавовни, що робить її м'якою, приємною до тіла та довговічною. Ви можете бути впевнені, що ця футболка прослужить вам на довгий час і буде зберігати свою яскравість після кожного прання.
  • Ця футболка універсальна і легко поєднується з будь-яким образом. Ви можете створити кежуал-вигляд, носячи її з джинсами та кедами. Або ж додати нотку стилю, комбінуючи її з шортами та кросівками. Незалежно від того, який образ ви оберете, ця футболка додасть вам неповторного шарму та виразності.

Нехай супергеройська сила та енергія Марвел завжди супроводжує вас з цією футболкою на літо!

3247-20983

Лист даних

Різновід одягу
Футболки для хлопчика підлітка
Країна виробник
Польща

Товари з цієї ж категорії