Винахід щеплень стало проривом в медицині! Були переможені смертельні інфекції, запобігти масові епідемії, що забрали мільйони життів по всьому світу. Але на сьогоднішній день в Україні немає однозначної позиції щодо щеплень.

Явно, не без причин, адже якість продукції, що поставляється безкоштовної вакцини залишає бажати кращого. все частіше реєструються випадки поствакцинальних ускладнень, і навіть летальні ісходи.Вполне природно, що серед думок батьків немає едінства.Большінство відмовляються від вакцинації, адже кому хочеться ризикувати своїм чадом?

Тому, перш ніж приймати остаточне рішення, чи варто САМОСТІЙНО, уважно вивчити питання, проаналізувати думки експертів і зважити для себе всі" за "і проти індивідуально для кожної дитини!

Запамятайте! Тільки Ви в праві приймати таке відповідальне рішення! Ніхто інший!

Плюси вакцинації:

За одностайною думкою вчених і лікарів, єдино вірний спосіб захистити дитину від небезпечних інфекційних захворювань, а також уникнути серйозних масових епідемій - це ВАКЦИНАЦІЯ! Ніякі сучасні препарати і засоби особистої причин гігієни не вбережуть малюка від хвороби, так як щеплення!

Відмова від вакцинації також може спричинити неприємні юридичні наслідки. Для відвідувань дитячого садка або школи дитина повинна бути щеплений. Також, для відвідування деяких країн (більшість країн Азії, Африки, Південної Америки) законодавство країни не дозволяє виїзд на свою територію дитини, що не має певних щеплень.

Хоч і існує ризик поствакцинальних ускладнень, але в дійсності він набагато менше ніж ускладнення про перенесеної інфекції.

Також щеплення важливі для діток страждають хронічними захворюваннями. Це додатковий захист від супутніх захворювань, викликаних інфекцією, які можуть загострити хроніку і спричинити незворотні процеси в організмі дитини.

Мінуси вакцинації:

Ризик поствакцинальних ускладнень, інвалідності та навіть летального результату. Хоч за статистикою він і не великий, все ж варто бути максимально обережним т ретельно зважувати всі плюси і мінуси для конкретної дитини.

Якість вакцини . Не завжди поставляється вакцина є безопасной.Поетому краще підстрахуватися і розщедритися на дорогу платну щеплення, адже на здоровя малюка точно не варто економити!

Алергічна реакція. Варто завжди враховувати індивідуальні особливості організму кожної дитини. З максимальною обережністю до вакцини повинні поставитися мами діток - алергіків і дітей зі слабким імунітетом.

Не дотримання умов вакцинації. Підвищена температура, ріжучі зубки, запальний процес, недавно перенесені захворювання, стреси і зміна клімату - перші стопи не робити щеплення!

Якщо ви зважилися на вакцинацію, попередньо обстежте свою дитину, так би виключити всі можливі

ризики.

У медалі завжди 2 сторони.В і тільки Ви робите вибір ! Підійдіть до питання грамотно, неупереджено і зважено і тоді зможете повністю убезпечити свій скарб!

Бажаємо Вам і малюкові міцного здоровя! З турботою про Вас, команда ТРІкотаЖЖЖ.

Share this post