Лайфхак для супер матусь.

Дитячі колготки - це вам не хухри-мухри, їх теж потрібно вміти вибирати правильно! Благо, час тотального дефіциту далеко позаду і у сучасних мам залишається величезний вибір дитячого ТРІкотаЖЖЖа на будь-який смак і колір.

Проте, купити "ідеальні" колготки своїй дитині дуже не просто. Даний предмет дитячого гардеробу контактує з ніжною шкірою дитини і може приносити масу незручностей малюкові і його мамі. Тому, дуже важливо не промахнутися у виборі, і забезпечити максимальний комфорт своєму чаду і, природно, спокій для себе.

3 Лайфхак стануть для вас паличкою-виручалочкою і допоможуть придбати дійсно якісний товар.

Лайфхак 1

  • У першу чергу звертайте увагу на склад ТРІкотаЖЖЖа

Очевидним є факт, що потрібно вибирати колготки з натуральних тканин, але наявність у складі синтетичних волокон допустимо і навіть необхідно для кращої зносостійкості і зовнішнього вигляду. Наприклад: Еластан - синтетичне волокно, яке допомагає краще розтягуватися. Ідеальне співвідношення - 75-85% бавовни, 2% еластану, решта - інші волокна в залежності від моделі та призначення.

Колготки з відсотком бавовни понад 90% підходять діткам до 1,5 років, так як мають меншу зносостійкість. Якщо вибираєте теплі вовняні колготки, то стежте за тим, щоб відсоток вовни була меншим 50-60%.

У наш час також використовують нові технології виготовлення дитячих колгот. Ідіть в ногу з часом. Наприклад: Турецькі бренди " Arti ", " Katamino " і " Bross ", використовують у своїй продукції модаловие і бамбукові волокна. Вироби з таких волокон дуже приємні до тіла, добре вбирають вологу, не викликають алергічних реакцій.

Чи не поступаються в якості також українські виробники " Акцент " і " Boy & amp; girl ".

В интерне-магазині ТРІкотаЖЖЖ можна купити дитячі колготки різного дизайну і кольору за дуже привабливою ціною. Пропонуємо Вам особисто в цьому переконатися в цьому -жміте на посилання trikotazzz.com.ua

Лайфхак 2

  • Завжди купуйте колготки строго за розміром!

Брати "на виріст" - від початку погана ідея. Колготи будуть сповзати, збиратися доставляючи малюкові дискомфорт і перетворюючи процес носіння в пекельну тортури. Не забувайте, що під час прання вироби можуть сісти або трохи розтягнуться. Слідкуйте за тим щоб колготки не перетискали ніжки дитинку. Звертайте увагу на Тугість гумки. Колготи не повинні сковувати рухи, пальчики повинні вільно ворушитися.

Лайфхак No3:

  • Яким би якісним ні товар, при не правильному догляді навіть найкрутіші колготки перетворяться в" чорти що і з боку бантик ".

Перевірений спосіб! Прати завжди з виворітного боку в делікатному режимі (не вище 40 градусів). Тоді колготки прослужать Вам максимально довго, збережуть колір, структуру і Ваш сімейний бюджет.

Ви і Ваш малюк гідні кращого! Приємного носіння і тільки хороших, якісних покупок!

З турботою про Вас-інтернет-магазин дитячого одягу "ТРІкотаЖЖЖ

trikotazzz.com.ua

Share this post