Що подарувати тобі, дитино?

Новий Рік - подія завжди великого масштабу, за вікном вітер, на вікнах мороз малює свої крижані малюнки, всюди пахне ялинкою, мандаринами, панує новорічна атмосфера ...

Але ваша дитина буде чекати тільки одного, і це, звичайно ж, новорічний подарунок ! Нехай до Нового року ще достатньо часу, але про подарунки для своєї сімї думати вже потрібно сьогодні, і зараз ми з вами визначимося, що можна і потрібно дарувати своїй дитині на Новий Рік.

Якщо з чоловіком (йому новорічні шкарпетки, звичайно ж) все ясно, то ось які подаруночки принесе Дід Мороз вашої дітлахам?

Отже, що можна подарувати дитині на свято?

Дітям до 4 ле т цікаво щось чіпати відчувати, дивитися, і іншими способами вивчати світ, тому в якості подарунка ми розглянемо ігрову намет, інтерактивного вихованця, набори юної господині і юного майстра.

Активним дітям дуже підійде ігровий намет. Колись в дитинстві ми всі робили собі «намети» з подушок і пуфів, зараз діти можуть отримати особисто свою фортецю, в якій йому буде весело, затишно і комфортно. Намети зараз бувають найрізноманітніші - і звичайні, у вигляді майже трапеції, то в вигляді індіанського вігвама або юрти, а іноді намет може бути досить великий, щоб там ще була труба-гірка, яка веде в басейн з пластмасовими кульками.

Якщо ваша дитина проявляє інтерес до музики, то можна йому взяти іграшковий синтезатор або гітару. В якості альтернативи може бути музичний килимок.

Ще один відмінний подарунок - інтерактивний вихованець. Як правило, це невелика іграшка у вигляді якогось тваринного (найчастіше коти і собаки). Вона є копією справжнього тваринного, і працює від батарейок або від свого акумулятора, який можна заряджати. Іграшка гавкає, нявкає, гарчить і виляє хвостом, прямо як справжня!

Так само, можна подарувати подарунковий набір кухні для дівчинки, і набір інструментів для хлопчика. Дівчинка буде сидіти, і готувати їсти, особливо, якщо у неї є лялька (хоча вона часто буває в самому наборі) .Даже якщо ляльки в набір немає, то можна купити її зверху до набору, ще й з аксесуарами.

А хлопчик буде детально вивчати набір юного майстра, тим більше, що там інструментів ціла купа, нехай і пластикових. Є там і ключі, і пила, і молотки з сокирами. Дитину це затягне надовго.

А якщо Ви йдете в гості до діток, то символічно можна подарувати солодкий наборчик і пару іншу теплих шкарпеток - раді будуть і діти і батьки.

У дітей від 5 до 9 років змінюється сприйняття оточуючого їх світу. Вони йдуть в школу, розуміють, що у них теж є обовязки і вивчають світ у навчальній формі. Тут ми обговоримо навчальні дошки, конструктор, набори улюблених персонажів і настільні ігри.

Навчальні дошки досить популярний подарунок на Новий Рік, дошка дозволяє малювати на ній, ліпити туди магніти. А ще можна подарувати її вже з написаними на ній привітаннями. А так-же мама може там намалювати сердечко або написати вранці, щоб дитина не забув розігріти сирники. А то ж як завжди)))

Конструктор теж дуже популярний подарунок на Новий Рік, але у великій кількості випадків дитина або відкриває конструктор і грається однією-двома деталями, або не доробляє схему до кінця. З іншого боку - конструктор дуже добре розвиває творче мислення і фантазію, дитина може побудувати все що його душа бажає. Аби деталей вистачило.

Не варто забувати, що під словом «конструктор» мається на увазі не тільки знаменитий «Lego», а й купа інших різновидів. Пазли, наприклад, кульки на липучках - і це тільки декілька прикладів! Так-же можна звернути увагу на набори улюблених персонажів. Діти вже дивляться по телевізору мультфільми, і збирають різну продукцію за цим самим мультфільмів. Хлопчики більше люблять горезвісні «Lego» -солдатіков і «Біонікл» з машинками «Hot Wheels», а дівчатка більше за поні, лялькам «Barbie», «Monster High» та «Bratz».

Для спільного проведення часу можна взяти настільні ігри, яких зараз дуже багато. Наприклад: Дженга, Монополія, Манчкин, Танграм, Ерудит і багато інших. Граючи з дитиною в ці ігри, учителем будете виступати ви, і дитина буде слухати вас з непідробним інтересом.

Для хлопчиків ще можна взяти залізну дорогу і радіокеровану машину, а дівчинці набір для створення своїх прикрас.

З речей традиційно дарувати нову піжаму , їх зараз величезний вибір.

Для дітей 10-15 ле т подарунки зовсім інші, і ваша дитина вже прямо натякає, чого б йому хотілося на Новий Рік, але ми все одно обговоримо, який подарунок можна зробити для дітей старшого віку.

Для підлітків, які займаються спортом, подарунком можуть стати і нові кросівки, і новий мяч, і смарт -Годинник, в залежності ніж він конкретно займається.

Всі діти в цьому віці вже мають телефони, тому на Новий Рік можна зробити дитині подарунок у вигляді нового телефону, стильного градиентного чохла або навушників. Слід памятати, що зараз популярні бездротові навушники.

Для хлопчиків (а останнім часом і для дівчаток) ідеальним подарунком буде ігрова консоль. Памятайте, що консолі бувають різні, але, популярні зараз це Xbox One і PS4 Pro. Але однією консоллю ситий не будеш, тому в комплекті повинні ще бути кілька ігор.

Якщо від навушників і чохлів у вас вже ломляться полиці, то ніколи не буде зайвими пара колготок , нове плаття, набір термобілизни .

На цій ноті ми з вами прощаємося. Тепер Ви все знаєте і Вам не потрібно замислюватися, що подарувати дитині на Новий Рік, а матеріал у вас під рукою. У будь-якому випадку, ваша дитина надовго запамятає Новий Рік в колі люблячих рідних і близьких, а якщо ви виберете відповідний подарунок-тим більше.

З наступаючими Вас святами, Ваш ТРІкотаЖЖЖ.

Share this post

Related products

Артикул:

Кальсони (підштаники) для хлопчиків чорні

250 грн. -30% 175 грн.
  • -30%
  • -30%

Comments (0)

No comments at this moment