Артикул: 5971

Топ підлітковий сірий

200 грн. -30% 140 грн.
  • -30%
  • -30%

Вибір ліфчика для дівчинки-підлітка

Бюстгальтер - це найбажаніший аксесуар для дівчинки, яка вступає в нелегкий період перетворення її в дівчину-підлітка. Цей перехідний вік повязаний зі складними фізіологічними змінами і серйозними емоційними переживаннями. Тому поява в гардеробі дівчинки ліфчика або топа стає важливою сходинкою на шляху формування її особистості і самоствердження.

Виробники підліткового і дитячого нижньої білизни пропонують безліч прекрасних моделей бюстгальтерів і топів для дівчаток - від найменших розмірів для юних леді, до справжніх ліфчиків з чашечками для підлітків. Щоб зробити правильний вибір серед усього цього розмаїття, розглянемо основні моменти, на які слід звернути увагу при покупці.

У якому віці дівчинці потрібен бюстгальтер

Дівоча груди у всіх розвивається по-різному, тому на це питання не існує однозначної відповіді. Зазвичай візуальні зміни форми бюста спостерігаються у дівчаток 12 і більше років - саме в такому віці найчастіше виникає необхідність покупки цього предмета гардероба. Але бувають випадки, коли груди розвивається раніше - в 10-11 років - або навпаки - дещо пізніше 12 років. Дуже часто дівчата просять купити ліфчик або хоча б топ, щоб просто виглядати дорослішими і не відставати від ровесниць, які вже носять цю білизну.

Здійснити покупку підліткового ліфчика або топа необхідно, коли ваша дочка:

  • відчуває дискомфорт під час активних ігор і занять спортом;
  • переживає зайву увагу з боку оточуючих при носінні облягає одягу;
  • соромиться переодягатися в шкільній роздягальні і так далі.

Як підібрати розмір і модель

У першу чергу поговоримо про маленьких принцес, яким хочеться носити бюстгальтер, але до формування їх грудей ще дуже далеко.

  • Для дівчаток 8- 9 років прекрасно підійдуть легкі бавовняні топіки - з ненавязливим принтом або однотонні.
  • Для дівчаток підлітків виробники пропонують великий вибір топіків і спортивних майок-топів з бавовни з небес ольшое вмістом еластину - вони відмінно підтримують бюст під час занять спортом або танцями, не обмежуючи рухів.

Ліфчики з чашечками є величезний асортимент виробів, що відрізняються один від одного моделями і способом пошиття. Для розвивається грудей підходять спеціальні підліткові бюстгальтери, які шиються з мяких натуральних тканин. Щоб виключити передавлювання кровоносних судин і лімфовузлів, в них присутні тільки бічні кісточки - найчастіше з пластмаси.

Єдина "доросла" модель, яка підходить в якості першого ліфчика - бралет. Це бюстгальтер з чашечками трикутної форми, зшитий з мякої тканини без поролонових вкладок і кісточок.

Для дівчаток постарше вже можна вибирати і інші фасони ліфчиків, в тому числі з тонкими поролоновими вставками. Головне, щоб ці вироби були виконані з дихаючих натуральних тканин з мінімальним відсотком синтетики і без нижніх кісточок.

Маркування розмірів бюстгальтерів включає в себе два показники - обхват грудної клітки і глибину чашки. Щоб дізнатися відповідний розмір, необхідно провести наступні виміри й обчислення:

  1. Вимірюємо максимальний обхват грудей, причому вимірювальна стрічка не повинна прилягати занадто щільно.
  2. Вимірюємо обхват грудної клітини.
  3. Обчислюємо різницю між першим і другим показником.

Виходячи з цифри, отриманої в третьому пункті, отримуємо обсяг чашок, який позначається буквами латинського алфавіту:

  • АА (він же - 0 розмір) - 10-12 см;
  • А - 12-14 см;
  • В - 14-16 см;
  • З - 16-18 см і так далі.

найменший розмір підліткового бюстгальтера може бути 65 АА - для меншого обсягу грудної клітини їх просто не випускають.

Де купити якісний підлітковий бюстгальтер або топ

Ця частина дівочого гардеробу повинна бути не просто красивою, але і якісною. Купуючи підлітковий ліфчик або топ на ринку, ви ризикуєте отримати такі проблеми, як:

  • роздратування шкіри від погано виконаних швів, застібок і бретелей;
  • алергічні реакції на синтетику і низькосортні барвники;
  • втрата форми і кольору виробу після прання;
  • дискомфорт від невміло скроєної моделі та інші незручності.

У звязку з цим, самим вірним кроком буде покупка дитячого та підліткового бюстгальтера або топа виключно в спеціалізованому магазині.

Наш інтернет магазин пропонує широкий асортимент трусиків, майок, футболок для дівчаток , топів і бюстгальтерів для дівчаток і підлітків від перевірених виробників дитячої білизни. Ці торгові марки гарантують високу якість при досить низькій ціні, а різноманітність фасонів і кольорів обовязково припаде до душі вашим дорослішає дочкам. На нашому сайті є зручна система для швидкого пошуку, також передбачені різні варіанти оплати і поштова доставка в будь-який регіон України.

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz.com.ua!