Артикул:

Кальсони (підштаники) для хлопчиків чорні

250 грн. -30% 175 грн.
  • -30%
  • -30%

Дитяче термобілизна для хлопчиків підлітків: сировинний склад, критерії вибору, як купити

Ви коли-небудь носили термобілизна? Памятайте, наскільки в ньому комфортно, а головне, тепло навіть у найлютіші морози? А ще воно легке, що не сковує руху, не додає фігурі обєму і дуже приємне для шкіри. Ті ж гідності зберігає і дитячу термобілизну. Кальсони і підштаники для хлопчика при мінімальному обсязі і товщині, мінімальної обмеженості рухів допомагають зберігати максимальний комфорт навіть в саму неприємну погоду.

Чим молодша дитина, тим важче йому носити багатошаровий одяг. Як ми одягаємо своїх малюків взимку? Колготки, шкарпетки, утеплені штанці, пуховий комбінезон ... Так, в результаті дитині не холодно, але вийшовши на вулицю, карапуз не може досить комфортно пересуватися. А щоб бігати або вільно грати на дитячих майданчиках взагалі мови не йде. А скільки батькам потрібно докласти зусиль для того, щоб надіти все це багатошарове обмундирування на маленького хлопчика! А тепер переходимо до більш старшого віку. Особливо цей перехід помітний в першому і другому класах. Підлітки можуть просто відмовитися носити термоколготкі, мовляв, це одяг для дівчаток, навіть у найлютіші морози. Чи стикалися з таким? Проблема вирішується просто - утеплене термобілизна або термободі для дітей. І такі ж утеплені шкарпетки.

Ви згодні з тим, що дитині або підлітку краще надягти комплект, що складається з якісного теплого термобілизни - дитячих кальсонів , вони ж підштаники, термо кофти (фуфайки) і шкарпеток, ніж терпіти на собі багатошарову амуніцію? Якщо так, тоді давайте більш детально розглянемо асортимент інтернет-магазину Trikotazzz.com.ua .

Яке купити термобілизну для хлопчика підлітка ви можете тут? Термокомплекти якого формату ми вам сьогодні можемо запропонувати і, головне, як купити дитячу термобілизну для хлопчиків від 2 до 14 років. Почнемо?

Дитяче термобілизна для хлопчика підлітка - критерії вибору

Дитячу термоодяг для хлопчика, як і піжаму для дитини , вибирають по росту. Якщо хлопчик трохи крупніше, ніж більшість його однолітків, можна взяти комплект на розмір більше.

Яке дитяче та підліткове термобілизна для хлопчиків буває?

  1. 100% складаються з бавовни;
  2. сировинний склад, що включає в себе суміш натуральних і синтетичних волокон, таких як бавовна, поліестер і еластан в різних процентних співвідношеннях;
  3. склад, що включає в себе суміш з натуральної вовни (наприклад дитяче тепле термобілизна з вовни мериноса) і синтетичних волокон.

який з цих варіантів краще?

  • Бавовна - натуральний і гіпоалергенний матеріал, який не має ніяких синтетичних домішок. Термобілизна для підлітка складається з бавовни дійсно дуже приємно до тіла, воно чудово зберігають тепло і в той же час дуже добре пропускає повітря. Але одночасно з цим бавовна дуже мнеться до того ж зношується набагато швидше, ніж тканини з комбінованим сировинним складом. Тому бавовняне термобілизна для дітей носиться не так довго, як комбіноване.
  • Комбінований сировинний склад з бавовною - варіант, який забезпечує підвищену міцність і зносостійкість Термобілизна для хлопчиків.
  • Термобілизна для дітей, що має в своєму складі шерсть Merino (так зване зимове термобілизна з вовни мериноса) не вбирає запах поту. Вам не доведеться прати такий комплект після кожного використання, але ціна на нього може бути вище в 2 рази, якщо шерсть натуральна.

І якщо ви прагнете до абсолютної екологічності, то краще купити фуфайку і підштаники для хлопчика саме з натуральних матеріалів. А якщо ви прагнете до того, щоб річ вимагала мінімальну кількість зусиль для догляду і прослужила якомога довше, в вашому розпорядженні варіанти термоодяг для хлопчика з комбінованим сировинним складом. Тепле термобілизна для дітей з вовни підійде підліткам, які не сильно активні, але при цьому довго знаходяться на вулиці (довго добираються до школи і т д).

В будь-якому разі, в нашому інтернет-магазині ви можете купити як комплекти дитячого термобілизни для дівчаток і хлопчиків так і окремо термо кофти (фуфайки) і кальсони (підштаники) на будь-який смак!

Як купити комплект зимового термобілизни в Trikotazzz.com.ua

Друзі! Щоб купити комплект зимових теплих підштаників і термо кофти або просто зимові кальсони для хлопчика на 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 років, ви можете або переглянути каталог, або скористатися фільтрами. Зручні фільтри допоможуть вам впорядкувати ті пропозиції, які для вас неактуальні. Таким чином ми допомагаємо вам заощадити ваш час. У вікні фільтрів ви можете вибрати розмір підштаників і термокофти за віком, визначитися з оптимальною ціною або просто скористатися сортуванням по спадаючій / зростанню ціни, виробнику, алфавітом або популярності.

Вдалих Вам покупок разом з ТРІкотаЖЖЖ!