Дитячі нарядні колготки

Дитячі ошатні колготки.

Гарне плаття вибрано, а що одягнути під нього? Виробники дитячих колготок постаралися і придумали дитячі нарядні колготки , які гідно зможуть підкреслити святкове оздоблення.

  • Дитячі колготки зі стразами і камінням - жодна маленька модниця не зупиниться перед такою красою. Стрази можуть бути наклеєні у вигляді малюнка або рівномірно нанесені на все полотно.
  • Дитячі колготки з люрексом або з блиском - нові тенденції в дитячій моді . Зараз дуже популярні колготки імітація панчіх з люрексом. Дівчата буквально пищать від захвату, побачивши таких моделей.
  • Дитячі колготки з аксесуарами , у вигляді стрічок, бантів - ще один різновид ошатних колготок для дівчаток. У них може не бути стільки блиску, але виглядають вони не менше урочисто.

Дитячі колготки зі стразами і камінням, колготки з аксесуарами, а також дитячі колготки з люрексом і блиском привозяться до нас, в основному, з Туреччини. На ринку їх представляють такі торгові марки, як Buonumare, Ucs. Pier Lion. Katamino, Bross та ін.

  • Перш ніж купити дитячі колготки зі стразами і камінням , переконайтеся, що стрази приклеєні надійно і не відпадають при легкому терті. Правда, частина прикрас може загубитися при пранні.
  • люрексовой нитка досить жорстка, тому має схильність до невеликих затягувань. З цієї ж причини, такі вироби можуть бути не дуже комфортними.
  • Бантики та стрічки повинні бути надійно пришиті або приклеєні.

Ну а тепер, приємних і вдалих Вам покупок разом з ТРІкотаЖЖЖ.

Дитячі нарядні колготки