Демісезонні піжами для дітей з рукавом

Вибір дитячої демісезонного піжами з рукавом

Повноцінний нічний відпочинок у весняно Осінь час забезпечить демісезонна піжама. Традиційно така дитячий одяг для сну припускає наявність штанів і кофти з довгим рукавом. Саме така комбінація дозволяє домогтися оптимального рівня теплообміну - малюк не буде замерзати або перегріватися.

Чим буде корисна дитяча піжама дитині

Дитячі піжами виконують важливу роль, повязану з організацією правильного і здорового сну, а саме.

  1. Забезпечують комфорт. Якісні дитячі піжами виготовляються з натуральних матеріалів, тому нічого не буде заважати спати маляті всю ніч.
  2. Створюють індивідуальний стиль. Модні дитячі піжами дозволяють отримати дитині естетичне задоволення.
  3. Дозволяють дотримуватися правильну гігієну. Привчаючи дитину з ранніх років спати в окремій, призначеної для відпочинку одязі, вдасться утримувати спальне місце чистим.
  4. Забезпечують відчуття захищеності. Такий одяг для дівчаток або хлопчиків сприяє зниженню стресу і зводить до мінімуму можливість появи нічних кошмарів.
  5. Сприяють створенню звички лягати спати в однаковий час.

Але мало просто купити демісезонний піжаму, важливо також врахувати ряд критеріїв, за якими стоїть її підібрати максимально правильно.

Критерії відповідності дитячої спальної одягу з довгим рукавом

Демісезонні піжами повинні відповідати таким критеріям:

  1. Експлуатаційним. Краще, щоб вони були пошиті з безпечних і високоякісних тканин, стійких до прання в гарячій воді і парової термообробці, частому тертю.
  2. антропометричних. Такий одяг для дітей повинна бути легкою, просторою, з якісною обробкою швів, а також містити мінімальну кількість фурнітури і різних виділяються елементів.
  3. Гігієнічним. Тіло дитини потребує правильного воздухообмене, тобто готова піжама повинна «дихати», тому для якісних моделей використовуються переважно натуральні тканини - атлас, бавовна, трикотаж.
  4. Естетичним. Для того щоб налаштувати дитину на потрібний лад (відпочинок після трудового дня), така дитячий одяг має бути модною, але при цьому не викликає. Як правило, на ній зображуються приємні, ненавязливі малюнки, герої казок або мультфільмів.

Такі моделі, які повністю відповідають зазначеним вище параметрам, представлені в асортименті інтернет-магазину «ТРІкотаЖЖЖ» . Підібрати підходящий варіант не складе ніяких труднощів, при цьому дійсно багатий вибір моделей дозволить купити піжаму для дівчаток, а також хлопчиків будь-якого віку.

Актуальні моделі піжам з довгим рукавом для дівчаток і хлопчиків

Красиві, модні комплекти демисезонной піжами можуть бути складені з сорочки і штанів, а також бути цільними, виконаними в вигляді сліпів. Вони виглядають привабливо і оригінально, а багатий модельний ряд дозволяє підібрати оптимальний варіант для маленької модниці і підлітка. Ми пропонуємо на вибір різноманітні варіанти піжам для дівчаток і хлопчиків від 3 і до 10, 11 років.

Для хлопчиків такий одяг для сну часто представлена в синьому, блакитному і сірому відтінках. Вони доповнюються всілякими малюнками популярних героїв мультфільмів та казок, тому малюк буде лягати спати зі своїм другом, а ось для підлітків такий одяг має більш стримане стилістичне виконання.

В дитячий сад можна підібрати моделі піжами для дівчаток і хлопчиків з закритими ніжками і довгими рукавами. При створенні такого гардеробу для садка краще обзавестися відразу декількома комплектами.

Вигода покупки дитячих демісезонних піжам в Україна

Замовити якісні, красиві, прикольні піжами для дітей з довгим рукавом можна у нас. Ми пропонуємо доступні ціни (нижче ніж у конкурентів), оперативну доставку замовлення по Україні, безпечну продукцію для дітей, відповідну встановленим стандартам якості. При необхідності менеджери магазину проконсультують вас щодо вибору конкретної моделі по вашим вимогам і побажанням. Ну і, звичайно, для постійних клієнтів пропонуються додаткові знижки, якими не можна не скористатися.

Придбати піжами атласні, трикотажні або з бавовни можна від провідних брендів - «Овен», «Смил», Cool Club і т. д. Ми впевнені, що кожен знайде в представленому каталозі саме те, що шукав - переконайтеся в цьому особисто.

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz .com.ua!

Демісезонні піжами для дітей з рукавом