Як вибрати бавовняні шкарпетки для хлопчика підлітка

Від малого до великого , бавовняні шкарпетки для хлопчиків - елемент одягу першої необхідності, нарівні з нижньою білизною. Точно так же тісно контактує зі шкірою і має потребу в регулярному зміні, тому, як тільки ваша дитина починає ходити і проявляти активність, варто запастися носочками на всі випадки життя.

Бавовняні шкарпетки підійдуть для теплої пори року, а також міжсезоння . Діткам молодшого віку, обовязково, піддягають тонкі коттоновие носочки навіть в жарку пору року. Жоден хлопчик - підліток не зможе носити туфлі або кросівки на босу ногу. Дитячі шкарпетки бавовняні для хлопчика потрібні скрізь - для садка, школи, на спортивні або інші подібні секції і просто для прогулянок.

Правильний склад бавовняних шкарпеток для хлопчиків

  • Отже, дитячі шкарпетки бавовняні для хлопчика складаються з бавовняних волокон з додаванням синтетичних (поліамід і еластан). Щоб уникнути неприємного запаху, слід дотримуватися головного правила - бавовни має бути не менше 80%. Чим більше поліаміду, тим дешевше виріб.
  • Бамбукові шкарпетки для дівчинки і хлопчика складаються з суміші бамбукового, бавовняного і синтетичного волокна (чим більше бамбука, тим більше "бамбукових" властивостей). Вироби з бамбука не поступаються в якості Котонові, а багато в чому і перевершують їх (наприклад, вбирають вологу більше і швидше, ніж бавовна, приємніше на дотик, антибактеріальні).
  • Шкарпетки для заняття спортом повинні складатися з бавовни, бамбука або вовни (на зиму) і наполовину з сучасного штучного волокна. Чому не 100% бавовна? Тому що натуральні тканини довго сохнуть, і ноги під час занять спортом залишаються мокрими.

Розміри дитячих бавовняних шкарпеток для хлопчика

З розмірами і так зрозуміло, що не варто брати "на виріст", маленькі теж будуть доставляти дискомфорт вічним сповзанням.

Шкарпетки бувають різної довжини:

  • високі ( "правильні") - класичний вибір для повсякденного одягу діточки. Раніше вважалося непристойним, якщо з під штанів виглядає гола нога. І якщо ви не прихильник сучасної "молодіжної моди" то не варто нехтувати цим правилом, адже смаки свого майбутнього чоловіка ви щепите з дитинства;
  • середньої довжини - їх найчастіше можна зустріти в магазинах;
  • спортивні короткі шкарпетки або сліди - це модні шкарпетки для підлітків довжиною по кісточку або нижче. Вони зручні при заняттях спортом, не сповзають.

Якщо у виробі присутній гумка, то вона не повинна сильно стягувати ногу (може пережимає кровоносні судини), чим ширше, тим краще вона буде тримати носок на нозі. При можливості, вибирайте плоскі шви або технологію Seamless-безшовні шкарпетки (на пальцях).

Що стосується кольорів, то діти дошкільного віку воліють прикольні шкарпетки для хлопчиків, різнокольорові і яскраві шкарпетки з машинками, супер-героями, динозаврами і т. д. Підлітки старшого віку змушені дотримуватися шкільний дрес-код - однотонні сині, чорні, сірі, білі шкарпетки для хлопчика.

до речі, в інтернет магазині ТРІкотаЖЖЖ представлений широкий вибір дитячих бавовняних виробів для підлітків, модних шкарпеток для хлопчиків і дитячих махрових шкарпеток .

з нами купувати легко: наш магазин працює тільки з сертифікованим (а значить - безпечним) товаром, відправляємо товар у день замовлення, приємні подаруночки для всіх покупців.

Нехай ніщо не завадить Вашому хлопчикові бути активним разом з ТРІкотаЖЖЖ