Трусики для дівчаток (підлітків) тм "Смил" білі

Артикул: 103409

Трусики для дівчаток (підлітків) тм "Смил" білі

50 грн. -30% 35 грн.
  • -30%
  • -30%

Трусики і маєчки для маленьких дівчаток.

На що варто звернути увагу при виборі?

Нижня білизна є одним з найважливіших атрибутів одягу для будь-якої жінки незалежно від віку. Особливо важливо вміти вибирати трусики та майки для маленьких дівчаток, адже діти потребують повноцінного комфорті набагато більше, ніж дорослі. Робити щеплення смак і любов до якісної нижньої білизни у дитини потрібно ще з малих років!

Основна задача дитячої білизни - захист і комфорт протягом дня. Трусики і майки для малятка, як і трикотажні кофтини для дівчаток, сорочечки для новонароджених дівчаток повинні бути виготовлені з натуральних бавовняних тканин. Бавовняні тканини дозволяють шкірі добре дихати, і мають високу властивість вбирати вологу. Це величезний плюс, адже малюки дуже активні і рухливі, тому рекомендуємо не заощаджувати на якості дитячого нижньої білизни, щоб в майбутньому не спричинити наслідки у вигляді запальних процесів, алергії і різних шкірних захворювань!

Одягайте по сезону.

Для теплої пори року підійдуть трусики і майки з легких тканин - кулір, ажурний ластик. Можна придбати білизну з невеликим відсотком зластана.Такое поєднання тільки поліпшить основні властивості речі, зробить її більш еластичною і комфортною.

Для холодів можна купити дитячі майки і трусики для дівчинки з щільного трикотажу з начосом.

Розмір повинен відповідати параметрам дитини.

В ідеалі, трусики і маєчка повинні сидіти як влиті і не відчуватися на теле.Только так вони будуть в повній мірі виконувати свої функції, а ваша дитинка буде з задоволенням одягатися і відчувати себе чудово весь день!

Так як нижня білизна, це та частина гардероба дитини, яка найчастіше змінюється, стежте за тим що б цього "добра" у вас було в достатній кількості!

Що стосовно фасону, то тут варто віддати перевагу класичним зручним моделям.

Трусики - сліпи (плавочкі) і класична маєчка по тілу на шлейки середньої ширини без мережив і інших деталей, які можуть , колоти, терти і дратувати шкіру.

Лаконічність - основна характеристика у виборі фасону білизни для малятка! Це не означає, що майка повинна бути блідою і не цікавою. Є безліч варіантів з яскравим оригінальним дизайном і практичними моделями. Наприклад: ажурні майки і трусики для дівчаток від ТМ " SMIL " і " Соня ", в яких виробник змогли поєднати гарний зовнішній вигляд, комфорт і якість.

Ще одна цікава річ - це трусики під памперс .Оні відрізняються від звичайних трусів збільшеним розміром і високою посадкой.Как правило, трусики під памперс роблять ошатними і красивими, так як це більше естетичний ніж практичний елемент нижньої білизни для крохі.Оні красиво виглядають під плаття. Улюблена дрібничка маленьких модниць.

Перше, на що зверніть увагу, коли прийшов час купити дитячі майки і трусики для дівчинки, це пошив вироби!

Рівні плоскі шви, добре прошита і в міру туга гумка (для малюків краще підібрати білизну з вшитой резинкою), що не тісні пройми, правильний симетричний крій, надійно прикріплені деталі - це ознаки дійсно якісного виробу!

Уважно вивчіть етикетку товару, перевірте на наявність дефектів і шлюбу, поцікавтеся додатково у продавця щодо гарантії та дозволи. Ви платите гроші, а значить маєте право отримати якісний товар!

В 21 столітті за коштами інтернету можна знайти будь-яку інформацію по виробнику, його рейтинг і відгуки про продукцію. Гарне дитяче білизна має сертифікати якості і відповідає всім світовим стандартам ізготовленія.Ету інформацію совісні виробники, як правило, розміщують у себе на сайтах або вказують на бирці вироби. Піжами для маленьких дівчаток 1 - 2 роки , майки та трусики для дівчинки від ТМ" SMIL ", ТМ" Соня, "Bembi" і "Katamino" одні з кращих на ринку дитячої білизни. Широкий вибір моделей з оригінальним дизайном, а також ідеальне співвідношення ціни, якості та зовнішнього вигляду відрізняє ці бренди дитячого одягу від своїх конкурентів!

Переконайтеся в цьому особисто, зробивши замовлення в нашому інтернет-магазині!

З турботою про комфорт Вашого чада, команда ТРІкотаЖЖЖ!