Різноманітність вибору шкарпеток для дівчаток

Після пори колготок настає час шкарпеток . Вони бувають різними за кольором, текстурі, матеріалу. На особливу увагу заслуговують дитячі шкарпетки для дівчаток і шкарпетки для підлітків . Купити можна високі і низькі носочки, середньої довжини і навіть шкарпетки-сліди. При цьому важливо правильно підібрати розмір, щоб одяг для дитячих ніг була зручною і не сповзала. Особливу увагу рекомендується приділяти матеріалу виготовлення.

Шкарпетки для дівчаток можуть бути різними:

  • Махрові , як правило, довгі або середні. Як матеріал виступає бавовна або шерсть. Також в складі може бути присутнім акрил. Зимові дитячі милі шкарпетки бувають однотонні або, навпаки, яскраві, барвисті, прикрашені різними малюнками і орнаментами. Найчастіше на зимову або новорічну тематику, типу сніжинок, сніговиків і так далі.
  • Друга категорія - дитячі шкарпетки демісезонні для дівчаток. Вони також різні по довжині і кольору. Шкарпетки зазвичай прикрашені яскравими малюнками для дівчаток - зображеннями улюблених мультяшних героїв, різними фігурками, квіточками.
  • Спортивні шкарпетки дуже популярні серед дітей. Вони красиві, зручні. Є високі і невисокі моделі, сліди для хлопчиків і дівчаток, безшовні, кольорові і однотонні. Популярністю у дітей підлітків від 8 років або 10 років користуються стильні моделі з написами. Для будь-якого віку можна підібрати шкарпетки з веселим принтом, в смужечку і так далі.
  • Окреме місце в гардеробі кожної дівчинки займають ошатні шкарпетки , які можна надіти на свято або до гарного одягу. Такі вироби бувають бавовняні або капронові. Обовязково прикрашені стрічками, бантами та іншими аксесуарами. Оригінально виглядають шкарпетки з мереживом для дівчаток 5 років.

Вибираємо розмір шкарпеток

Не варто купувати дитячі шкарпетки для дівчаток на виріст, як часто звикли робити більшість батьків. Памятайте, що від розміру шкарпеток безпосередньо залежить активність дитини. Так, якщо шкарпетки виявляться малі, пята буде сповзати, великі, навпаки, стануть збиратися «гармошкою». І в першому, і в другому випадку дитина буде відчувати себе не комфортно. Крім того, невідповідність розміру підвищує травмоопасность.

Що в складі?

Кращі шкарпетки для дівчаток ті, які виготовлені з натурального матеріалу. Вони здатні пропускати повітря, тому ніжна дитяча шкіра буде вільно «дихати». Крім того, такі шкарпетки прекрасно вбирають вологу і підходять навіть для сну. Найзручніші і красиві шкарпетки для дівчаток:

  • бамбукові;
  • бавовняні;
  • вовняні.

Правда , у натурального матеріалу є істотний «мінус»: шкарпетка швидко зношується. Уникнути цього допомагає додавання до складу синтетичних волокон. У невеликих кількостях вони не зашкодять дитині. Чим більше в складі шкарпеток синтетики, тим нижче гігроскопічність матеріалу. Це означає, що шкарпетки не вбирають вологу, тому ніжки дівчинки будуть потіти.

Де купити?

Придбати дійсно якісні і модні шкарпетки для дівчаток і на 4 роки, і на 7 років, і старше можна в інтернет-магазині « ТРІкотаЖЖЖ ». У нас ви зробите покупку легко і швидко. У каталозі представлено широкий асортимент бавовняних шкарпеток для дівчаток різного віку. Оцінити їх зовнішній вигляд можна за якісними фотографіями, які повністю відповідають реальності. При необхідності, досвідчений менеджер дасть консультацію і допоможе визначитися з найбільш правильним вибором. Відправка по Україні здійснюється в день покупки. У нашому магазині постійно діють прийнятні ціни на дитячі шкарпетки, цікаві акції, є гнучка система знижок, а також наших покупців чекають подарунки.

Бажаємо приємних покупок в інтернет-магазині trikotazzz.com.ua!